تفاوت لیزر و IPL

آی پی ال چیست؟ سیستم دستگاه آی پی ال چگونه است؟

آی پی ال که مخفف کلمات Intense Pulse Light است سیستم نور شدید پالسی معنی می‌دهد. دستگاه آی پی ال، از لیزر استفاده نمی‌کند و به جای آن از یک طیف نور گسترده با قدرت بالا بهره می‌برد. این طیف نور  توسط IPL در طول موج‌های مختلفی نشر داده می‌شوند. تولید کننده طیف نور گسترده در دستگاه آی پی ال، در اصل فلش‌های لامپ‌های زنون هستند و  اثرات متفاوتی را بر ساختار گوناگون پوست می‌گذارند.

فرکانس نور شدید (طیف نور) دستگاه آی پی ال در هنگام رفع مو زائد، تنها به فولیکول مو آسیب جدی وارد نمی‌کند؛ بلکه کلیه بافت‌های اطراف آن را به صورت غیر متمرکز، تخریب می‌کند. دستگاه آی پی ال، مثل لیزر نیست و از یک نور متمرکز برای از بین بردن مو‌های زائد استفاده نمی‌کند. همه این دلایل باعث می‌شوند آی پی ال به نسبت لیزر، تاثیر کمتری داشته باشد؛ به همین دلیل است که به تعداد جلسات درمانی بیشتری برای رفع مو زائد نیاز خواهید داشد. در نظر داشته باشید که دستگاه آی پی ال، به‌هیچ‌عنوان لیزر یا زیر مجموعه‌ای از آن به حساب نمی‌آید و مبنای سیستم آن براساس نور است.

موارد استفاده درمانی و زیبایی؛ دستگاه آی پی ال برای جای جوش

دستگاه آی پی ال در حوزه پوست استفاده‌های فراوانی دارد. افرادی که به‌دنبال زیبایی، رفع مشکلات پوستی و حذف برخی ناهنجاری‌ها هستند، از دستگاه آی پی ال استفاده می‌کنند. مزایای بهره‌گیری از IPL به شرح زیر است:

  • درمان واریس
  • برطرف کننده چین‌و‌چروک صورت
  • ترمیم اسکار سوختگی، جراحی و زخم
  • رفع پیسی و لکه‌های قهوه‌ای
  • درمان جای جوش و آکنه
  • درمان ضایعات عروقی
  • رفع مو‌های زائد
  • جوانسازی پوست
  • درمان و رفع لکه‌های مادرزادی

فراموش نکنید که کلیه موارد بالا در اثر استفاده از دستگاه آی پی ال معتبر و پیشرفته حاصل می‌شوند. پیشنهاد می‌کنیم برای گرفتن بهترین نتیجه، به کلینیک‌ها و درمانگاه‌های معتبر و معروف مراجعه کنید.


5 دلیل برای در نظر گرفتن لیزر موها زائد


مراقبت های بعد از ای پی ال؛ عوارض استفاده از دستگاه آی پی ال چیست؟

بسیاری از کاربران گمان می‌کنند که دستگاه آی پی ال به‌دلیل استفاده از نور به جای پرتو لیزر، عوارض و خطرات کمتری دارد. درحالی‌که این تصور درست نیست و عوارض ناشی از آی پی ال می‌تواند بسیار بیشتر از لیزر باشد. احساس سوزش، قرمزی و ملتهب شدن ناحیه تحت درمان، از عوارض آی پی ال است. لازم به ذکر است که اگر پروسه درمان با آی پی ال توسط اپراتور ناوارد و بی‌تجربه انجام  بگیرد، امکان سوختگی سطحی پوست و حتی پرمویی در ناحیه مورد نظر وجود دارد.

برای پیشگیری و به حداقل رساندن عوارض آی پی ال، بیمار باید حداقل از 3 هفته قبل، سولاریم و برنزه نکند و در معرض تابش شدید آفتاب قرار نگیرد؛ همچنین نمی‎‌توان سایر روش‌های زیبایی مانند تزریق ژل، بوتاکس و میکرونیدلینگ را در یک‌روز و هم‌زمان با آی پی ال انجام داد.

 

لیزر چیست و چه مزیتی نسبت به IPL دارد؟

پرتو نور لیزر، طول موج یکسانی دارد و به شدت متمرکز شده است؛ به همین دلیل در هنگام رفع مو‌های زائد، بسیار سریع‌تر از آی پی ال، از لایه اپیدرم پوست عبور می‌کند. با نفوذ پرتوهای لیزر به عمق مو، ریشه آن سوزانده می‌شود. چه برای رفع مو زائد از لیزر استفاده کنید و چه برای درمان بیماری‌های پوستی، در هر صورت روشی ایمن، غیر تهاجمی با ماندگاری و رضایت بالا است.

موارد استفاده از لیزر برای زیبایی پوست؛ از جوان‌سازی تا رفع خالکوبی

عده بسیاری از مردم تصور می‌کنند که لیزر فقط برای از بین بردن و حذف موهای زائد بدن استفاده می‌شود؛ اما این تفکر کاملا اشتباه است. موارد استفاده لیزر به‌جز رفع موی زائد به شرح زیر است:

  • پاک کردن و ریمو تاتو
  • درمان کک و مک
  • ترمیم انواع اسکار و آثار زخم
  • رفع لکه‌های مادر زادی و ماه گرفتگ
  • درمان چین و چروک پوست
  • از بین بردن جای جوش
  • از بین بردن لکه‌های ناشی از آفتاب

فراموش نکنید که برای گرفتن بهترین نتیجه، حتما از پزشکان حاذق کمک بگیرید. از صلاحیت و تجربه اپراتور لیزر کلینیک‌های زیبایی و درمانگاه‌های پوستی نیز سوال کنید.

عوارض عمومی استفاده از لیزر چیست؟

افرادی که از لیزر برای درمان بیماری‌های پوستی و رفع مو‌های زائد استفاده کرده‌اند، این روش را ایمن، غیر تهاجمی و فاقد عوارض جانبی می‌دانند. در هر حال لیزر نیز مانند سایر روش‌های زیبایی، عوارضی دارد که بعد از درمان بروز می‌کنند. این عوارض دائمی نبوده و موقتی و خفیف هستند؛ پس از حداقل دو ساعت و حداکثر دو روز از بین خواهند رفت.

تفاوت دستگاه آی پی ال با لیزر چیست؟

اصلی‌ترین تفاوت در دستگاه‌های لیزر و سیستم آی پی ال، به طول موج آن‌ها بر می‌گردد. اشاره کردیم که اشعه‌های نور ای پی ال، طول موج‌های متفاوتی دارد و همین امر باعث جذب بخشی از آن‌ها توسط فولیکول مو می‌شود. به عبارتی درصد زیادی از طیف نور سیستم آی پی ال، جذب فولیکول مو نشده و هدر می‌رود.

استفاده از روش IPL برای رفع مو‌های زائد، بسیار ارزان‌تر از لیزر است؛ به همین دلیل ممکن است برای بسیاری از کاربران جذاب به نظر برسد! اما تاثیر و قدرت آن، قابل قیاس با لیزر نیست. همچنین در روش ای پی ال مدت زمان جلسات، کم اما تعداد آن‌ها زیاد است. در صورتی‌که لیزر تعداد جلسات کمتری دارد و نتایج بهتری نسبت به ای پی ال خواهد داشت.

خرید بهترین تجهیزات پزشکی از نیماطب

بسیاری از افرادی که به دنبال راهی برای رفع لیزر مو زائد هستند، روش آی پی ال و لیزر را با یکدیگر اشتباه می‌گیرند؛ زیرا در بسیاری از کلینیک ها از رفع مو زائد با آی پی ال استفاده میکنند و از آن به عنوان لیزر نام می‌برند. فراموش نکنید که آی پی ال هیچ ارتباطی به لیزر ندارد و تنها دلیل استفاده از آن در مراکز غیرتخصصی، قیمت ارزان دستگاه است. درست است که لیزر از قیمت بالایی دارد، اما فقط در مراکز تخصصی و کلینیک‌های زیبایی معتبر از آن استفاده می‌شود.

جهت مشاوره و خرید دستگاه اورجینال و باکیفیت روی نیماطب حساب کنید.

nimateb-admin
ارسال دیدگاه